Lekker Gastronomisch tafelen aan de Belgische Kust! Welkom bij Restaurant La Tulipe.


De reservatie moet minstens 24 uur op voorhand verstuurd worden! Ze is ENKEL geldig indien ze bevestigd wordt door ons per e-mail/fax/telefoon. Indien u uw reservatie wenst te annuleren of binnen de 24 uur geen antwoord hebt gekregen, gelieve dan zelf contact op te nemen met het restaurant La Tulipe.

Gelieve ook uw spam of ongewenste mails te controleren, afhankelijk van uw spaminstellingen is het mogelijk dat onze bevestigingsmail daar terecht komt.

VOOR GROEPEN VANAF 10 PERS. (feesten, vergaderingen, verjaardagen, jubileums, enz.) kan een speciaal menu aangeboden worden naar eigen keuze en smaak . Het aperitief wordt u gratis aangeboden. Voor verdere informatie aarzel niet om ons te contacteren.

Reserveer
uw tafel

Contact

La Tulipe op social media!

Vind ons via Google Maps


Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om onderstaand formulier in te vullen. U kan ons natuurlijk ook altijd bereiken op het nummer 059 30 53 40.

Over La Tulipe

Het interieur van restaurant La Tulipe is sober en stijlvol. Warme tinten en een aangename verlichting vormen de boventoon, de open haard zorgt voor de finishing touch.

Ook in de keuken zorgt Ladychef Christa Cappelle ervoor dat enkel het beste van het beste haar klanten bereikt.

Lees meer

Openingsuren

  • Buiten de feestdagen gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag.

Reserveer uw tafel