Lekker Gastronomisch tafelen aan de Belgische Kust! Welkom bij Restaurant La Tulipe.


De reservatie moet minstens 24 uur op voorhand verstuurd worden! Ze is ENKEL geldig indien ze bevestigd wordt door ons per e-mail/fax/telefoon. Indien u uw reservatie wenst te annuleren of binnen de 24 uur geen antwoord hebt gekregen, gelieve dan zelf contact op te nemen met het restaurant La Tulipe.

Gelieve ook uw spam of ongewenste mails te controleren, afhankelijk van uw spaminstellingen is het mogelijk dat onze bevestigingsmail daar terecht komt.

VOOR GROEPEN VANAF 10 PERS. (feesten, vergaderingen, verjaardagen, jubileums, enz.) kan een speciaal menu aangeboden worden naar eigen keuze en smaak . Het aperitief wordt u gratis aangeboden. Voor verdere informatie aarzel niet om ons te contacteren.

Reserveer
uw tafel


Restaurant La Tulipe

Waar tafelgenot aan een uitstekende prijs

Het interieur van restaurant La Tulipe is sober en stijlvol. Warme tinten en een aangename verlichting vormen de boventoon, de open haard zorgt voor de finishing touch. Ook in de keuken zorgt Ladychef Christa Cappelle ervoor dat enkel het beste van het beste haar klanten bereikt.

De maandelijks wijzigende menu's zijn dan ook stuk voor stuk aanraders. Echtgenoot en sommelier Rik Vandermeersch begeleidt u bovendien met plezier in uw keuze van de juiste wijn uit zijn uitgebreide wijnkaart.

Dit stijlvolle en kwalitatief hoogstaande restaurant kreeg dan ook alle erkenning die het verdient: na uitstekende quotaties in de gidsen Michelin en Lemaire volgde immers de benoeming tot Ladychef van 2003 en Officier Ordre van Fortunat binnen de Gastronomische Club Prosper Montagné!

Restaurant La Tulipe Middelkerke

Over La Tulipe

Het interieur van restaurant La Tulipe is sober en stijlvol. Warme tinten en een aangename verlichting vormen de boventoon, de open haard zorgt voor de finishing touch.

Ook in de keuken zorgt Ladychef Christa Cappelle ervoor dat enkel het beste van het beste haar klanten bereikt.

Lees meer

Openingsuren

  • Gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag.

VERLOF

  • Verlof van woensdag 26 februari tot en met donderdag 5 maart. Terug open op vrijdag 6 maart.

Reserveer uw tafel